Ολοκλήρωση Παραγγελίας: Με το που καταχωρείτε την παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα – παράδειγμα: «Η παραγγελία σας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε. Ο αριθμός παραγγελίας σας είναι 0000. Παρακαλούμε ελέγξτε το email σας προκειμένου να βρείτε ένα επιβεβαιωτικό email με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας».
Παράδοση Προϊόντων: Η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων πραγματοποιείται εντός 5 – 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας.
Η Παράδοση θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή η υπογραφή αυτού θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής.
Επισημαίνεται ότι ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης/παραλαβής. Ως εκ τούτου, κατά την παράδοση των προϊόντων πρέπει να ελέγξετε τα προϊόντα που παραλαμβάνετε (ως προς την ταυτότητα, αρτιότητα, κατάσταση, συσκευασία κοκ). Εφόσον διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα φέρουν εμφανείς φθορές, ενδεικτικά κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π., πρέπει να αρνηθείτε την παραλαβή τους εξ αρχής και να επικοινωνήσετε άμεσα με την Επιχείρηση, είτε καλώντας καθημερινά 09:00 με 14:00 στο 28210-79155 είτε στέλνοντας email στο [email protected]. Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε τα δικαιώματα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή / και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.), οφείλει ωστόσο να σας ενημερώσει προκειμένου να δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό τις νέες συνθήκες την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Έξοδα Αποστολής: Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:
Τα έξοδα αποστολής προκύπτουν από το ογκομετρικό βάρος και την μέθοδο πληρωμής που θα επιλέξετε και έτσι έχουμε της εξής περιπτώσεις:
1. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60,00 ευρώ. Όλες οι παραγγελίες που είναι πάνω από 60,00 ευρώ στέλνονται σε όλη την Ελλάδα δωρεάν με την χρήση εταιρίας μεταφορών ή courier ανάλογα με το ογκομετρικό βάρος. Οι παραλαβή των εμπορευμάτων γίνεται από τα κατά τόπους γραφεία των εταιριών
2. Η παραγγελίες αξίας κάτω από 60,00 ευρώ έχουν κόστος αποστολής που κυμαίνετε από 2 έως 5 ευρώ.
Έξοδα πληρωμής
1. Η παραγγελίες που στέλνονται με αντικαταβολή εντός και εκτός Χανίων έχουν extra κόστος που κυμαίνετε από 2 έως 60 ευρώ ανάλογα με το ογκομετρικό βάρος. Ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος όταν βάλετε το προϊόν στο καλάθι.
2. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, Paypal και κατάθεση στην τράπεζα δεν έχει extra κόστος.