Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

i. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας / Αντικαταβολή.

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής ισχύει για παραδόσεις εντός Ελλάδος και Κύπρο. Διατίθεται η δυνατότητα πληρωμής με POS.

Όταν το προϊόν είναι μέχρι 30 ογκομετρικά κιλά, η αποστολή γίνεται με εταιρία courier και είναι διαθέσιμη η πληρωμή με αντικαταβολή. Όταν το βάρος είναι πάνω από 30 ογκομετρικά κιλά η αποστολή γίνεται με πρακτορείο και δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Συνήθως τα προϊόντα αυτά είναι τα έπιπλα, τα πολυκαρότσια και τα πάρκα. Το ογκομετρικό βάρος προκύπτει από τον διεθνή τύπο πλάτος x μήκος x ύψος /5000.

Οι παραγγελίες που στέλνονται με αντικαταβολή εντός και εκτός Χανίων έχουν extra κόστος που κυμαίνετε από 2 έως 60 ευρώ ανάλογα με το ογκομετρικό βάρος.

ii. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δέχεται όλες τις κάρτες Visa, Mastercard Maestro. Σημείωση: Δεν υπάρχει η δυνατότητα δόσεων.

Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα του πελάτη.

Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με την οποία συνεργαζόμαστε, για να προβείτε σε αγορά. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας, ημερομηνία λήξης κ.α.

Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η επιχείρηση BABYLOOK δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία σε κανέναν υπολογιστή της και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη σας κάρτα.

iii. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε ένα από τους κάτωθι λογαριασμούς Τραπεζών:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ:……………………
ΙΒΑΝ: GR57 01 71 6350006635104908249
Στοιχεία Δικαιούχου: Γιαννουδάκη Αρχόντισα
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 48940316010
IBAN: GR7701104890000048940316010
Στοιχεία Δικαιούχου: Γιαννουδάκη Αρχόντισα
EUROBANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: ……………………………..
IBAN: ………………………………………..
Στοιχεία Δικαιούχου: Γιαννουδάκη Αρχόντισα

iv. Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει στο κατάστημα είτε με μετρητά είτε με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας.

v. Πληρωμή μέσω Paypal

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στον διαδικτυακό τόπο www.baby-look.gr συμπεριλαμβάνουν φόρους και ΦΠΑ.